Huisbezoeken

U bent niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Wij komen ook bij u aan huis om allerhande onderzoeken bij u op stal uit te voeren. Wij zijn zeer mobiel en flexibel in onze dienstverlening. denk hierbij aan het maken van röntgenfoto's, dit kan op vele locaties ten uitvoering gebracht worden. Voorwaarden hiervoor zijn goede stroomvoorziening, ruimte met goed ondergrond en dakbedekking.

Eveneens kunnen echografieën thuis gemaakt worden, dit wordt zeer veelvuldig gedaan in het opsporen van peesproblemen. Maar ook voor andere doeleinden kan de echo ingezet worden, denk bijvoorbeeld aan echografie van halswervels en grote spiergroepen. Ook het scannen van uw merrie voor drachtbegeleiding gebeurt met een echo en kan thuis gebeuren.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om bij u thuis uw paard te scopen. Dit houdt in dat we met een camera in de bovenste luchtwegen kunnen kijken om aandoeningen op te sporen. Bijvoorbeeld voor cornage onderzoek, luchtzakproblemen, neusbloeden, hoesten (zowel acuut als chronisch).

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken? Hebt u een vraag voor ons? Neem contact met ons op!